четверг, 11 января 2024 г.

ПОДЯКА

 






!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

1 Вдячний псалом. Уся земле, покликуй Господу!

2 Служіть Господеві із радістю, перед обличчя Його підійдіте зо співом!

3 Знайте, що Господь Бог Він, Він нас створив, і Його ми, Його ми народ та отара Його пасовиська.

4 Увійдіть в Його брами з подякуванням, на подвір'я Його з похвалою! Виславляйте Його, ім'я Його благословляйте,

5 Бо добрий Господь, Його милість навіки, а вірність Його з роду в рід!

 

 

    Бог створив усіх нас і за Своєю любов'ю викупив нас жертвою Ісуса Христа, Господа нашого. Тому Йому належить пошана, хвала і поклоніння.

    У всесвіті є безліч світів, які служать Господу, і в цьому їхнє щастя, як і для грішної людини, яка звернулася до Бога. Але ми в нашому світі повинні знати, що це таке - справжня хвала і справжнє поклоніння.

    Бог нікого не змушує робити це, людина має свободу вибору. На землі є різні релігії, багато людей. Але яка їхня віра? Чи справжня вона, як написано, «у дусі та істині»? Багато людей моляться, вони говорять Богові: «Ти великий і святий», але більшість із них Бог не вважає Своїми, більше цього, Він закриває вуха і не слухає їхні молитви.

    Це означає, що ми повинні зрозуміти і розповісти іншим людям, що таке справжнє поклоніння, прийнятне для Бога.

    Бог є Пастир овець, але тільки ті Його вівці, що справді йдуть за Ним. Йдуть - отже, роблять те, що Він сказав робити. Важливо зрозуміти три речі про наше життя в Богові:

- Вона має базуватися на Слові Божому - Старому та Новому Завіті. Тільки в такої людини є справжній Бог, а якщо у кого бог вигаданий (або жорстокий, або дивиться крізь пальці без кінця на гріхи без будь-якої відповідальності), то це все одно, що ідолопоклонство.

- Це справжнє життя без маски. Можна дурити людей, членів церкви, але не можна обдурити Бога, тому що Він знає все, і наша доля, наше майбутнє - результат наших справ. Справжня віруюча людина зберігає заповідь не для того, щоб отримати спасіння. Причина в тому, що жити іншим життям йому неприродно і неможливо.

- Вона не повинна бути сліпою, як частина людей у хибних церквах роблять щось, бо навколо всі так роблять, така віра взагалі не дає порятунку. У справжнього віруючого розум його говорить йому, що робити, тому й печатку Бога він отримає лише на чоло (не на руку, як частина з нечестивців печатку звіра).

    Той, хто йде за Пастирем, Який є Ісус Христос, робить те саме, що Він Сам робив і чого навчав:

- Молитви і співи псалмів - це лише мала частина того, що треба дотримуватися.

- Як постійна молитва потрібна, так і постійне читання Слова Божого і, звісно, треба брати участь у зборах та розповідати людям про Бога.

- Віра і справи - ми отримуємо спасіння через віру, без плати за нього, але мають бути також справи (наша частина не те, що Бог Сам робить). Неможливо бути впевненим у людині, яка не має справ, а вона тільки багато говорить про це.

- Частина людей вважає: не має значення, в яку церкву ти ходиш і яка у неї доктрина. Але це брехня. Хибні доктрини руйнують стосунки з Богом. Як і так звані «передання», доповнення до Писань, що є і у юдеїв, і у православних, і у католиків, і у мусульман. Але якщо у Святому Письмі написано одне, то там, у переказах, зовсім інше, навпаки.

- У справжнього віруючого лише один авторитет найголовніший - це Бог та Його слово. Ми також повинні дотримуватися законів держави, але тільки якщо держава не змушує нас нехтувати Божою заповіддю. Це означає, що Десять заповідей - закон нашого життя, включаючи четверту заповідь про суботу, яка не змінюється і не скасовується.

- Важлива частина поклоніння - десятини і пожертвування, щоб у Божому домі завжди були гроші на храм і на зарплату для служителів Бога. Ця заповідь є і у Старому, і Новому Завіті.

- Не забувати про закони здоров'я.

- І останнє - обряди. У нас, адвентистів, їх небагато, але ми повинні здійснювати ці обряди так, як написано (хрещення з покаянням у воді та Господня вечеря з недрожжевим хлібом та безалкогольним виноградним соком, а перед цим - обмивання ніг).

    Бог неодноразово доводив, що Він добрий і сповнений милосердя для праведних і навіть неправедних. І тих, у кого з них справжня хвала і справжнє поклоніння, Він благословить багато разів і введе у Своє царство.

Комментариев нет:

Отправить комментарий