вторник, 25 апреля 2023 г.

АНТИХРИСТ У СВIТЛI КНИГИ АПОКАЛIПСIС

 






############################################################################################################################################################################################################################################################

 

 

   Як видно з пророцтва, на тлі державної влади (Римської імперії) виникла нова, антихристиянська, богохульна влада, що й сталося у VI столітті.

   Це ПАПСЬКИЙ ПРЕСТОЛ, що об'єднує духовну та світську владу (так звані «наступники святого Петра»).

 

   Розглядаючи антихриста у книзі Об'явлення ( Апокаліпсис ), бачимо, що звір (Об'явл 13.1-9) і маленький ріг (Дан 7.24-25) символізують ОДНУ ТА ТУ Ж СИСТЕМУ («уста, що говорять зарозуміло» і «уста, що говорять богохульно»).

 

   Крім того:

- Він «проти Всевишнього вимовлятиме слова», або «відкрив уста свої для хули на Бога» (Дан 7.25 і Об'явл 13.6)

- Він «пригнічуватиме святих Всевишнього», або «дано було йому вести війну зі святими і перемогти їх» (Дан 7.25 і Об'явл 13.7)

- Він буде правити протягом «часу, часів та півчасу» (1 рік + 2 роки + 6 міс), або 42 місяці = 1260 років, 538 - 1798 рр. (Дан 7.25 і Одкр 13.5)

- Він змінить «святкові часи та закон», тобто біблійну суботу на неділю з власної сваволі.

 

   Додамо, що звір з Апокаліпсису має пащу, як у лева (у Данила лев - перший звір), ноги, як у ведмедя (у Данила ведмідь - другий звір), сам подібний до барса (у Данила барс - третій звір). Кількість голів у звіра з Апокаліпсису дорівнює сумі числа голів чотирьох звірів з Данила (1+1+4+1=7).

   Це говорить про те, що дана система поєднала в собі всі низькі хижі та кровожерливі характерні особливості попередньої влади. Історичні факти підтверджують це.

 

                   Горді та блюзнерські слова

   Згідно з пророцтвами, антихрист говоритиме гордо і богохульно (Дан 7.25, Об'явл 13.15). Історія не знає жодного світського государя, який наважився б заявити те, що заявляли про себе папи.

   «Вся земля - ​​моя вотчина, і я суддя всіх людей і цар усіх царів, і все у всьому і треба всім, так що сам Бог Отець на небі та Я, Його заступник, маємо одну консисторію, і я в змозі зробити майже все те що і Він. У всіх моїх розпорядженнях моя воля повинна бути рівносильною волі Бога: бо мені належить звільняти будь-якого від виконання будь-якого закону і оголошувати незаконне законним, неправе правим. Я змінюю і покращую закони і якщо тому кажуть, що мої справи - не людські справи. Але Божі, те що більше залишається вам, як НЕ САМИЙ ЧИ ПРОГЛАСИТИ МЕНЕ БОГОМ».

                                                                                         Папа Мартін VI

   Римський папа досяг своєї мети. Його справді стали називати богом і богом. Він прийняв він безліч титулів, зокрема і титул «Понтифекс Максимус», що означає - головний жрець, чи язичницький первосвященик. Цим титулом мали всі Римські імператори.

   Нічого подібного він не дозволяв би, якби був послідовником Христа. Своїми ж словами та вчинками він виявляє повну протилежність Христові.

 

   Церемонія коронації папи Пія XII в 1939 супроводжувалася натовпами народу, численними статтями в газетах, сидінням на золотому троні вартістю 500 тисяч доларів. При цьому кардинал Чассія, що його коронує, сказав наступні слова:

   «Покладаю на тебе тіару, прикрашену трьома коронами; нехай буде тобі відомо, що ти батько принців та королів, ректор усього світу, намісник Господа та Спасителя Ісуса Христа, Якому вся честь та слава на віки віків. Амінь».

   Ця церемонія - різка протилежність вченню Христа, який відкинув запропоновану Йому спокусником владу над земними царствами та славу їхню (Лука 4.5-8). Він і учнів Своїх застерігав від гонитви за владою та мирською славою, а бути готовими переносити гоніння та переслідування за Слово Боже.

   Якщо ж папа римський отримав свого часу владу над усіма земними царствами і тепер ще має власну мініатюрну державу Ватикан, якщо він має чудовий палац з 11000 кімнат, свою гвардію, дипломатичних представників по всьому світу і велику славу, то ЦЕ ПРЯМО ДОВІДКА ТОГО ПАПА ПОКЛОНИВСЯ МИСТЕЦЮ І ОТРИМАВ ВІД НЕГО ВСЕ ЦЕ.

   Іншим способом він цього досягти не міг, бо в диявола умова тільки одна: «Якщо ти вклонишся мені, то все буде твоє» (Матв 4.9, Лука 4.7). Крім того, в Одкровенні сказано, що дракон (сатана) дав йому престол свій і велику владу.

 

                   Згубні дії антихриста

   Писання передбачало війну антихриста з Божим народом (Об'явл 13.7, Дан 7.21).

   Все темне середньовіччя ми бачимо немилосердну руку папського Риму, що витісняє і губить в основному простих людей ( приклад - наказ папи Інокентія про винищення так званих єретиків в 1248). Крім того, хрестовим походом було винищено понад 60 тисяч альбігойців, а 24 серпня 1572 року в одну Варфоломіївську ніч убито 30 000 гугенотів.

   Загалом на совісті папства до 100 мільйонів життів. Крім того, інакодумців кидали у в'язниці, піддавали тортурам, застосовували спалення та поховання живцем.

 

   ХРИСТОС ВЧИВ ЛЮБИТИ І СТРАДАТИ ЗА ІНШИХ.

   АНТИХРИСТ - РОЗОРЯТИ І ГУБИТИ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий