среда, 26 апреля 2023 г.

ТАЄМНИЦЯ БЕЗЗАКОННЯ ВИКРИТА

 






!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

   З Писання видно, що характер Христа (Євр 1.9, Матв 5.17) прямо протилежний характеру сатани (Єз 28.15). Христос полюбив правду і зненавидів беззаконня, а полеглий херувим полюбив беззаконня і зненавидів правду.

   На жаль, люди часто відступають від правди Божої і набувають характеру його супротивників. АЛЕ БОЖА ІСТИНА ВІЧНА І НЕЗМІННА (Пс 119.142).

   Тому апостол Павло, бачачи відступи деяких братів, попереджав їх про небезпеку (2 Фес 2.7). Але непомітно дух антихриста дедалі більше опановував християн. Тодi стався відступ від закону Божого, у віровчення проникли язичницькі поняття та звичаї при усуненні наказів Господніх. Нарешті, антихрист, досягнувши досить високої влади, встановив свої святкові часи.

   Таким чином, антихрист навчив людей, за своїм характером, любити беззаконня і ненавидіти правду.

   Однак ми знаємо, що слухняність закону несе мир, щастя та благополуччя (Іс 48.17), а гріх є причиною страждань та горя (1 Іван 3.4, Іс 22.4-5).

 

                   Зміна закону Божого

   Христос говорив: «Не порушити Я прийшов, але виконати» (Матв 5.17).

   Що ж до маленького рогу, він відкрито зневажає закон ( Дан 7.25 ) і вчення Христа, заявляючи, що може скасувати те, чого вчить Христос. Наприклад, словами Христа «Вклади меч твій у піхви» папа Микола III протиставляє свою власну волю (Іст. Мир. Держ., с.28).

 

   Перш ніж вести ворожнечу з Божим законом, папство доклало всіх зусиль, щоб населення не читало Біблію. У 1229 Тулузький собор заборонив мирянам читання Біблії під страхом смерті.

   Замість Біблії народу було дано катихизм, де було перебудовано не тільки Закон Божий, а й усе віровчення та культ.

 

   Ось як виглядають заповіді з католицького катихизму:

1. Хай не буде в тебе інших богів перед Моїм лицем

2. Не вимовляй імені Бога твого даремно

3. День святковий святкуй

4. Шануй батька твого та матір твою, щоб підлилися дні твої на землі

5. Не вбивай

6. Не чини перелюбу

7. Не кради

8. Не вимовляй помилкового свідоцтва на ближнього твого

9. Не бажай дружини ближнього твого

10. Не бажай майна ближнього твого

   Порівняємо ці «десять заповідей» з оригіналом (Вих 20.2-17):

а) Друга заповідь абсолютно усунена і відсутня у катехизі. Вона каже:

   Не роби собі кумира і жодного зображення того, що на небі вгорі, і що на землі внизу, і що у воді нижче за землю; НЕ ПОКЛОНЯЙСЯ ЇМ І НЕ СЛУЖИ ЇМ.

                                                                                         Вихід 20.4-5

   Вона була випущена папством, як найбільш заважала при введенні іконопочитання у 787 роцi.

б) Щоб заповнити місце, десяту заповідь розділили на дві, а решту посунули на одну вперед.

в) ЧЕТВЕРТА ЗАПОВЕДЬ У КОРНІ ЗМІНЕНА.

     Ця заповідь, що дає поняття про Бога, як Творця неба і землі, і наказує святити благословенний Богом суботній день, була також неприйнятна папі, який видавав себе за Бога і хотів встановити свій святковий день.

 

                   Зміна святкового дня

   Зміна «святкових часів і закону» передбачена і мала здійснитися антихристом (Дан 7.25).

   Йдеться про той святковий час, який встановлений не людьми, а Богом, тобто про суботу.

 

   Бог дав через пророків накази про дотримання суботи (Іс 58.13, Іс 20.20). Читаючи Новий Завіт, ми всюди бачимо вказівки дотримуватися заповідей, у тому числі й суботи, що й робили учні Христа (Лука 23.56).

   АЛЕ АНТИХРИСТ СКАСУВАВ СВЯТКУВАННЯ СЬОМОГО ДНЯ І ЗАМІНИВ ЙОГО ПЕРШИМ ДНЕМ ТИЖНЯ. У язичників він називався днем ​​сонця, однак у Писанні зарахований до шести робочих днів тижня. Ні Христос, ні апостоли не давали особливих вказівок на цей день.

   Як видно з документів, духовенство скасувало суботу своєю власною волею і не соромиться заявляти про це.

 

   Крім цього, зневажається наказ про хрещення над дорослими людьми через одне повне занурення за вірою (Матв 28.19, Марк 16.16, Іван 3.23, Дії 8.36-38).

   Але антихрист ввів хрещення немовлят і змінив його форму (краплення та ін.). Христос увів обряд вечері Господньої, на якій під виглядом хліба та вина представлені Тіло та Кров Христа.

   Антихрист же ввів вчення про транссубстацію, тобто перетворення хліба і вина на справжнє тіло і кров Христа, коли священик вимовляє «це тіло Моє» і «це є кров Моя».

   Це цілком суперечить тексту Писання, що говорить, що Христос ОДИН РАЗ приніс Себе в жертву (Євр 7.27, 10.14).

   Є й інші варіанти: у католиків мирянам подається тільки хліб, а вино випиває священик; у православних же хліб змішують із вином, чого Христос ніколи не вчив. Багато хто вживає квасний хліб та алкогольне вино, що є символом гріха (1 Кор 5.7-8).

   Антихрист також нехтує обрядом номовлення (Іван 13.1-17). Цей обряд, знак християнства, служіння, смирення та приниження один перед одним не відповідає духу антихриста. Іноді він відбувається, але вкрай мінливий і лицемірний.

 

   А Христос сказав:

   Хто не зі Мною, той проти Мене, і хто не збирає зі Мною, той марнує.

                                                                                         Лука 11.23

Комментариев нет:

Отправить комментарий