воскресенье, 5 февраля 2023 г.

ЩАСТЯ

 






ППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП

 

 

Блаженна та людина, що не ходить на раду нечестивих, не стоїть на дорозі грішників і не сидить на зборищі глумливих!

Але в Законі ГОСПОДНІМ її насолода і про Закон Його роздумує вдень та вночі.

І буде вона як дерево, посаджене над водними потоками, що плід свій дає вчасно, і листя його не зів’яне. Що б вона не робила, щаститиме їй.

Не так нечестиві! Вони - як полова, що вітер розносить усюди.

5 Тому не встоять нечестиві на суді ані грішники - на зборах праведних.

6 Адже знає ГОСПОДЬ життєвий шлях праведних, а шлях нечестивих загине.

 

   Ці рядки не випадково на початку Псалтиря. У ньому є дуже важливі речі, істина, яку ми повинні розуміти і пам’ятати самі, а також пояснювати іншим.

   Хрещення - річ важлива і, можна сказати, другий день народження людини. У момент хрещення все наше тіло знаходиться у воді, це важливо, тому Біблія вчить, що такий вид хрещення є правильним. Це означає, що правильні рішення повинні прийматися в нашій голові, наші руки повинні допомагати іншим і намагатися виконувати будь-яку роботу для Бога. Нарешті, ми повинні розуміти, якою дорогою повинні йти наші ноги, а куди НЕ йти. Це не лише місця, де практикуються перелюб та алкоголь, а й інші - коли ми збираємося разом у фільмах і вибираємо, який з них дивитися, щоразу нам потрібно добре подумати, чи ми, як учні Ісуса, повинні це бачити.

   Але навіть цього замало. У сучасному світі можна потрапити туди, де ми знаходимося або вдома, або в бібліотеці - за допомогою Інтернету. Довгий час існує телебачення, яке може відкривати ворота в різні місця, а зараз на це здатне не тільки телебачення. Сайти «для дорослих 18+», як їх називають, реклама та інше - все це не для нас.

   Треба сказати, що Божа правда дуже проста. Як стати ідеальною людиною? Для цього наші думки повинні бути правильними, від них все залежить. Від думок наши вчинки, від вчинків наші звички, від звичок наш характер, від характеру доля та майбутнє. Але все починається з думок. Як щодо них? Наш мозок працює так: в ньому різні думки, одна суперечить іншій. Що нам з цим робити? Вибирайте потрібну річ, вирішуйте, володійте ними. Які правильні думки? У нас є Писання, воно скаже нам, що правда, а що брехня, що добре, а що погано.

   Наша віра і наше життя повинні будуватися на чомусь сильному. Хата без фундаменту і дерево без кореня не встоїть, а впаде. Корінь дерева, що стоїть біля води, має бути дуже великим і міцним, а якщо ні, то його знищить вода, вона може зруйнувати камінь, але дерево з міцним корінням буде стояти і не впаде.

   Ми, учні Ісуса, повинні бути особливими людьми. Велика небезпека, якщо порівнюватимемо себе з іншими, особливо якщо ці люди невіруючі. Такі люди думають про себе, що вони досить хороші, але це так тільки на думку свого «правителя» диявола, що панує у світі. Для нас це неприпустимо, ми, як учні Ісуса Христа, повинні бути подібними до Нього і ні до кого іншого. Це означає, що як Він робив, так і ми повинні робити.

   Ми повинні не тільки робити це, але також повинні проповідувати євангелію людям. У наших руках слово Боже та їхнє спасіння, ця праця - наша справа. Ми повинні пояснити їм головні істини про наш світ, про майбутнє і про те, що робити, щоб бути врятованим. Хто не йде у вічне життя, той йде у погибель, третього варіанту немає, але ще є час зробити вибір. Від нас також вимагається не тільки читати, слухати і вивчати Слово, але й виконувати все, що написано.

   Бог кличе нас зараз проповідувати це послання. Наша спільнота з цією євангелією піде до всіх. Не вибирайте жити так, як вам хочеться, і йти в результаті цього у погибель, а краще повірте, і отримаєте зовсім інше, прекрасне майбутнє - вічне життя і ідеальний світ без кінця.

Комментариев нет:

Отправить комментарий